Spedirom Grup - Comisionar vamal

S.C. SPEDIROM GRUP S.R.L. a fost înfiinţată în Bucureşti în anul 2004 printr-o investiţie integral românească de aproximativ 30.000€ şi este autorizată să funcţioneze în calitate de comisionar în vamă pe langă biroul vamal Târguri şi Expoziţii. Societatea a cunoscut o rată de creştere constantă, ajungând în prezent să aibă 14 angajaţi şi un portofoliu reprezentativ de clienţi. Printre cei mai cunoscuţi se numără: Romstal, Valrom, Depozitul de Calculatoare, Veka Romania, Bravo Group, Holdmann, Innova, Schmitz Cargobull.

Odată cu introducerea în anul 2005 în legislaţia vamală a procedurilor simplificate de vămuire, obiectiv prioritar pentru modernizarea sistemului vamal român în vederea aderării la Uniunea Europeană, SPEDIROM GRUP a dus încă de la început o campanie susţinută de popularizare a acestor proceduri novatoare în rândul firmelor importatoare şi a colaborat direct cu administraţia vamală în vederea aplicării corecte şi unitare a acestora.

Rezultatul acestei activităţi susţinute este faptul că în prezent aproximativ 50% din operaţiunile de vămuire efectuate prin societatea noastră se derulează în procedură simplificată, urmând ca în viitorul apropiat acest procent să crească până la 80%, conform recomandărilor transmise de organismele europene. În afară de efectuarea formalităţilor vamale, societatea noastră poate pune la dispoziţia clienţilor servicii de consultanţă vamală prin personal specializat, manipulare şi depozitare marfă în depozite cu suprafaţă de până la 3.000m2, precum şi servicii de intermediere în transporturi pe parcurs intern şi internaţional. Pentru mai multe detalii vizitaţi pagina servicii.

Revenind la procedurile simplificate de vămuire, în situaţia în care sunteţi interesaţi de un sistem facil şi modern, care permite o circulaţie rapidă a mărfurilor şi eliberarea urgentă a mijloacelor de transport implicate, fapt ce conduce la eliminarea penalităţilor de staţionare din partea transportatorilor, ne putem deplasa la sediul firmei dvs. în vederea efectuării unei prezentări detaliate.

De asemenea, societatea noastră asigură în mod gratuit serviciile de consiliere, de întocmire a documentaţiei necesare şi de obţinere a aprobărilor de la organele vamale.