Gealan - Sistemul de profile S 8000 IQ

Sistemul de profile cu patru şi şase camere interioare S 8000 IQ este un sistem complet care permite realizarea tâmplăriei care să corespundă întru totul atât cerinţelor de estetică dar şi de izolaţie termică în condiţiile în care se vorbeşte tot mai mult despre necesitatea adoptarii unor programe naţionale de reabilitare termică a clădirilor in conformitate cu normele internaţionale referitoare la eficienţa energetică şi la protecţia mediului înconjurător.

Noul sistem de profile cu patru sau şase camere dovedeşte încă o dată orientarea consecventă a firmei GEALAN către cerinţele pieţei. Prin construcţia acestuia cu sistem dublu de garnituri şi cu o adâncime de 74 mm, s-a urmărit obţinerea unui profil uşor de prelucrat în procesul de producţie a ferestrelor şi îmbunătăţirea performanţelor de izolaţie termică şi fonică faţă de profilul tricameral. Sistemul S 8000 IQ se evidenţiază printr-un design atrăgător, prin proportii armonioase, muchii rotunjite, profile zvelte şi suprafeţe strălucitoare.

Economia ca principiu

Sistemul de profile S 8000 IQ este produsul cel mai polivalent adus de GEALAN pe piaţă. La construcţia acestui sistem etanş de închidere cu adâncimea de construcţie de 74 mm, s-a pus accentul pe economia şi pe optimizarea consumului de materiale pentru prelucrarea fără probleme a sistemelor de ferestre.

Avantajele sistemului S 8000 IQ

  • construcţia în 4 camere, 6 camere şi adâncimea de montare de 74 mm asigură o izolaţie termică şi fonică sporită
  • geometria profilului este construită cu un optim de materiale fiind astfel foarte economic şi nedăunător mediului înconjurător
  • o camera principală mare pentru montarea barelor de rigidizare din oţel
  • e nevoie de o singură bară de rigidizare pentru ramă, cercevea şi ştulp
  • disponibil opţional, pentru o climă ameliorată a încăperii şi un confort îmbunătăţit, cu ajutorul sistemului de aerisire GECCO3 - pentru schimbarea controlată a aerului din cameră cu cel de afară
  • pot fi achiziţionate în nenumărate culori acrilice şi folii cu decor de lemn


Alt tip de tâmplărie PVC utilizat de Spedirom Construct este Gealan Sistem S 3000.