Spedirom Construct


Firma Spedirom Grup desfăşoară activităţi de construcţii şi amenajări încă de la înfiinţare, din anul 2004, ca al doilea obiect de activitate pe lângă cel de prestări servicii comisionare vamală. Astfel, firma noastră a debutat în acest domeniu în calitate de dealer pentru producători consacraţi de tâmplărie, executând lucrări cu profile Gealan, Veka, Sykon, Balkan - Profilco, precum şi lucrări de amenajări interioare şi exterioare. Obiective ca Dragonul Roşu sau Central Residential Park, precum şi câteva mii de metri patrăţi de tâmplărie de aluminiu şi PVC stau mărturie a eforturilor noastre.

În anul 2007, ca urmare firească a dezvoltării acestei activităţi, se înfiinţează firma Spedirom Construct şi se dă în folosinţă prima capacitate proprie de producţie a firmei. Amplasată în Comuna Găneasa, Ilfov, într-o hală de 300 mp realizată la standarde europene, dispune de linie completă pentru execuţia de tâmplărie de PVC, tâmplărie de aluminiu, pereţi cortină şi casete din aluminiu compozit.

De asemenea, Spedirom Construct poate executa şi lucrări de construcţii civile şi industriale, inclusiv montaje de hale de producţie sau de birouri, cu personal calificat, în asociere cu partenerul nostru Dom Construct, precum şi pardoseli epoxidice, în asociere cu reprezentanţa din România a producatorului german Ninero. Pentru toate lucrările de construcţii civile şi industriale, Spedirom Construct poate asigura şi proiectele şi avizele necesare, la preturi competitive. La final, vă invităm să vizitaţi pagina în care am selectat câteva din lucrările noastre!