BLK fără rupere termică

Sistemele din aluminiu neizolate termic sunt utilizate pentru realizarea oricăror tipuri de elemente de tâmplărie pentru interior. Pot fi realizate elemente de tâmplărie cu deschideri atât interioare cât şi exterioare, precum şi pereţi despărţitori. Sisteme care oferă această posibilitate:

BLK Classic Opening 142

Caracteristicile sistemului BLK Classic Opening 142:
  • Gama clasică reprezintă punctul de start al sistemelor BLK. Este cel mai des utilizată pentru proiecte de dimensiuni mici-medii, pentru clienti comerciali, industriali sau privaţi.
  • Încorporează cele mai importante criterii moderne de design, oferind soluţia ideală acolo unde utilizatorii doresc un sistem economic, dar care în acelaşi timp prezintă o estetică deosebită şi oferă performanţe pe termen lung.
  • Design simplu, elegant, inteligent, corespunzător arhitecturii moderne şi tendinţelor de design industrial, cu linii drepte şi simple. Fără vârstă, întotdeauna la modă, întotdeauna “Clasic”. Uşile şi geamurile realizate din sistemul BLK Classic se integrează cu o gamă largă de stiluri arhitecturale în clădiri de birouri, mall-uri, locuinte neo-clasice, clădiri metalice etc.
  • O gamă largă de profile pentru geamuri şi uşi cu deschidere simplă sau culisantă, pentru toate tipurile de construcţii.

BLK Regal Opening 154

Caracteristicile sistemului BLK Regal Opening 154:
  • Sistemul BLK Regal iese în evidenţă prin caracteristicile sale superioare şi prin eleganţă.
  • Designul simplu şi discret dă sistemului un stil modern, cu linii drepte şi un aer de eleganţă exceptional, care scoate în evidenţă spaţiul interior unde urmează sa fie instalat. In acelasi timp, sistemul BLK Regal se integrează şi accentuează caracteristicile arhitecturale ale apartamentelor de lux, ale mall-urilor şi ale clădirilor de birouri.
  • Profile şi accesorii rezistente şi durabile, care creează un sistem ce va trece testul timpului.
  • Domeniu larg de aplicare. Oferă o mare varietate de soluţii pentru toate aplicatiile şi pentru stilurile moderne de arhitectură. O gamă largă de profile asigură posibilitatea realizării oricărei aplicaţii. Oferă posibilitatea realizarii uşilor fără montanţi şi a uşilor de hotel cu sisteme automate de acces.

Alte tipuri de tâmplărie de aluminiu utilizate de Spedirom Construct: BLK cu rupere termică şi Brökelmann RG75.