BLK cu rupere termică

Sistemele din aluminiu izolate termic sunt utilizate pentru realizarea oricăror tipuri de elemente de tâmplărie pentru exterior. Pot fi realizate elemente de tâmplărie cu deschideri atât interioare cât şi exterioare, precum şi vitrine. Sisteme care oferă această posibilitate:

BLK Classic Thermo 254

Caracteristicile sistemului BLK Classic Thermo 254:
  • Izolaţie termică şi acustică superioară, incluzând un sistem cu trei camere şi rupere termică din poliamidă întărită cu fibră de sticlă, având un coeficient de transfer termic Uf = 2,91 W/m2K.
  • Design simplu, elegant, inteligent, corespunzător arhitecturii moderne şi tendinţelor de design industrial, cu linii drepte şi simple. Sistemul BLK Classic Thermo 254 accentuează caracteristicile arhitecturale ale apartamentelor de lux, ale mall-urilor sau ale clădirilor de birouri.
  • Domeniu larg de aplicare. Oferă o mare varietate de soluţii pentru toate aplicaţiile şi pentru stilurile moderne de arhitectură, cu arcade şi secţiuni circulare. O gamă largă de profile asigură posibilitatea realizarii oricărei aplicaţii. Include profile cu rezistenţă superioară pentru uşile de intrare. Oferă posibilitatea realizării uşilor fără montanţi şi a uşilor de hotel cu sisteme automate de acces.
  • Rupere termică din poliamidă de 18 mm, ceea ce oferă un grad ridicat de izolare termică, conform standardului prEN 10077-2.

BLK Regal Thermo 262

Caracteristicile sistemului BLK Regal Thermo 262:
  • Cel mai înalt grad de izolaţie termică şi acustică, incluzând un sistem îmbunătăţit cu trei camere şi rupere termică din poliamidă întărită cu fibră de sticlă, având un coeficient de transfer termic Uf = 2,30 W/m2K.
  • Design simplu, elegant, inteligent, corespunzător arhitecturii moderne şi tendinţelor de design industrial, cu linii drepte şi simple. Respecta designul seriei BLK Regal.
  • Domeniu larg de aplicare. Oferă o mare varietate de soluţii pentru toate aplicaţiile şi pentru stilurile moderne de arhitectură, cu arcade si secţiuni circulare. O gamă largă de profile asigură posibilitatea realizarii oricărei aplicaţii. Include profile cu rezistenţă superioară pentru uşile de intrare. Oferă posibilitatea realizării uşilor fără montanţi şi a uşilor de hotel cu sisteme automate de acces.
  • Rupere termică din poliamidă de 26mm, ceea ce oferă un grad superior de izolare termică, conform standardului prEN 10077-2.

Alte tipuri de tâmplărie de aluminiu utilizate de Spedirom Construct: BLK fără rupere termică şi Brökelmann RG75.